Rodinný dům k celkové rekonstrukci v Mladé Boleslavi

ZATÍM NEVEŘEJNÁ NABÍDKA

Momentálně je dům ve stavu před rekonstrukcí, nová je akorát střešní krytina (cca 4 roky stará), okna jsou sice plastová, ale byla měněna asi před 20 lety, v současné době je dům vytápěn kamny WAV, elektrika je v hliníku (v části domu nefunkční), je to zkrátka na kompletní rekonstrukci. Je vypracovaný projekt, na stavební úřad stačí už jen podat ohlášku (dílčí problémy, na které stavební úřad přišel, už byly vyřešeny – např. bylo nutné požádat o výjimku kvůli plánovanému zateplení…). Pro představu je níže náhled stávajících a plánovaných dispozic (v plánu byla nástavba v podobě vikýře – aby se zvětšila horní koupelna a dále zbourání a výstavba nové větší verandy). 

Dům je částečně podsklepený, kvůli tomu, že byl přeplněný věcmi, tak byl velmi vlhký, po vyklizení začal vysychat. V přízemí se nachází zádveří, vstupní chodba s kuchyňským koutem, koupelna, spíž, jídelna a obývací pokoj, v patře jsou 2 (průchozí) pokoje, koupelna a jedna malá a jedna větší půda.

Na pozemku se ještě nachází kůlna (ta by potřebovala rovněž zrekonstruovat), na zahradě se nachází pár starých ovocných stromů, ty jsou spíše na pokácení.

V domě se kvůli plánované rekonstrukci dělaly sondy, proto je na některých fotografiích vidět suť, odkrytý strop, podlaha apod.

Foto prohlídka domu

Stávající stav – pohledy

Plánovaný stav po rekonstrukci

Cena nemovitosti

7 990 000 Kč

Pokud Vás zaujal způsob propagace této nemovitosti a rádi byste využili mých služeb, neváhejte mě kontaktovat

Stanislav Černý

Telefon

+420733228816

Email

info@stanislavcerny.cz

6 + 1 =